SAN · TRIPLETS PER INTERIORISME

Fotografia decorativa per projectes d’interiorisme

Dóna un cop d’ull a les sèries

SAN · Triplets per interiorisme

SAN, número 3 en japonès, és el nom que anomena aquesta col·lecció d’imatges decoratives, majoritàriament realitzades al sud est-asiàtic i a orient. L’objectiu de SAN és proporcionar imatges fotogràfiques en forma de triplets destinades a la decoració i que puguin ser utilitzades en diferents projectes d’interiorisme.

La utilització de tres fotografies, per decorar, ajuda a crear dinamisme i equilibri a l’espai on estan exposades. Segons l’estil del triplet, els seus colors i les sensacions que puguin transmetre una determinada seqüència pot ser adequada per unes estances o per altres. Hem de mantenir un contrast entre les imatges triades i la resta del mobiliari. Els triplets són un complement molt versàtil, només cal buscar un espai buit. Els monocromàtics, on la nota de color vagi a càrrec dels detalls, sens dubte és el seu lloc.

Segons la disposició de les fotografies que el formen, es creen diferents tipus de triplets:

SAN Triplets per interiorisme

Triplets horitzontals

SAN Triplets per interiorisme

Triplets verticals

Fotografia Decorativa

Triplets asimètrics

Les sèries

SAN està classificada en 15 sèries diferents, cada sèrie ve determinada per una temàtica concreta i el seu nom defineix el contingut conceptual expressat en el seu conjunt.

Els referents fotografiats són variats i funcionen de forma independent entre ells. Així doncs, una textura trobada en un entorn quotidià, un caràcter kanji, una silueta humana, una reflexió difusa, un símbol religiós, qualsevol element o concepte podrà ser el fil conductor entre les imatges.

Les fotografies

Les fotografies que es mostren en aquesta web estan a la venda i disponibles en mides diferents:

24 x 30 cm / 30 x 40 / 40 x 50 cm  / 50 x 75 / A mida

Totes les fotografies són digitals i realitzades amb la tècnica més actual. El paper que s’emprarà per positivar les imatges serà Ilford Gallery Prestige de 260 gr. imprès amb una impressora de gran format Epson Stylus Pro 9900 d’onze tintes.

Les imatges tindran un marge blanc amb la signatura de l’autor, el lloc i l’any de la presa de la fotografia. Si es prefereix, les impressions més petites al 50 x 75 cm., podran anar sense marge blanc, en aquest cas, la signatura anirà al dors en una etiqueta adhesiva.

SAN Les fotografies

SAN Triplets per interiorisme

SAN · TRIPLETS PER INTERIORISME


Dóna un cop d’ull a les sèries